2012.10.16. 02:08 BBlu

Egy esős nap

Que paso?

Előző héten, hétfőn volt az 1 hónapos orientációnk Gorgonában, ez egy óceán parti kisváros. Megkell hogy mondjam, élveztem. 3 nap együtt a többi AFS-es sorstárssal :D Volt egy medencénk, ott töltöttük időnk nagy részét, ja és hát persze ott volt az Óceán, nagy hullámok, sok sós víz orrba-szájba (szó szerint). Ami nagyon bejött nekem, hogy a hotel területén kókusz pálmák voltak ültetve, és mi "Gringo"-k, az ottaniak nagy örömére mindet leszüreteltük, ahogy a képeken is láthatjátok. Bear Grylls hozzám képest kis cserkész, pikk-pakk leráztam azt a sok-sok kókuszt a fákról :D Mindamellett, hogy jól szórakoztunk, a programok ("fejmosások", ismerkedős játékok, tabú) néha kicsit unalmasak voltak... 2. nap, este ittunk. A történet vége az lett, hogy Ian és Niko kidőlt. A Magyarok vajon tényleg ennyire jól bírják a piát...? Hát a következő nap elég rosszul indult az amerikai és a dán fronton... Itt már nem történt semmi, csak pakolás, és haza.

Szóval a hétből már csak 2 nap suli volt, azt valahogy végigvergődtem... aztán szombaton lementünk egy La Pintada nevű kisvárosba, mert épp akkor volt a sombrero festival. Az egész család és Ian. Este felé egész nagy volt már a tömeg így becsörtettünk Iannel a nép közé és hallgattuk a Panamai nyálzenét, amit valami itteni "macho" szolgáltatott :D Itt megismerkedtünk pár lánnyal is, de nem nagyon tudtunk velük mit kezdeni, mert a kedves anyukájuk ott állt mögöttük (mióta járnak az anyukák, a tizenéves lányukkal bulizni...!?) Amúgy ijesztő, mert vannak olyan csajok, akik (nem éppen szépek) csak úgy leszólítanak, hogy: "hé, papi, hogy vagy? mi a neved? nagyon tetszel nekem!" halál komolyan... :D A vasárnapot is lent töltöttük La Pintada-ban, akkor ilyen felvonulás szerűség volt, pont olyan, mint guarrare-ban, de az eső miatt nem tudtunk kimozdulni.

Ma suli után átjöttünk hozzánk és levágtuk Ian haját. => biztos észrevettétek már, hogy kb. minden bejegyzésben szerepel Ian, hogy miért? azért mert ő az egyetlen ember Penonoméban, akivel tudok normálisan kommunikálni, aki reggel jár suliba<= Elég furán néz ki most a srác… közben eleredt az eső és úgy döntöttünk fél pucéran kimegyünk futkorászni az esőbe, elég idióta és gyerekes ötletnek hangzik, de rohadt jó volt.

Csoki!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://1yearpanama.blog.hu/api/trackback/id/tr124851156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása