2012.10.27. 04:42 BBlu

mindennapos dolgok

Hol is kezdjem... Kicsit lelassult az élet. Egy átlagos napom abból áll, hogy hazajövök, eszek, gépezek, tévézek, vagy suli után átmegyünk Ianékhez. Most kedden, órák után kosaraztunk, hát a vádlim még mindig fáj... A játék után kimentünk a szakadó esőbe rohangálni, hülyülni. Ian minden hülyeségben benne van pld.: Félpucéran undorítóan nevetségesen táncolni az esőben, csajok elött. Előző pénteken elmentünk moziba és megnéztük az új paranormál activity-t, hát a filmről annyit: hozták a formájukat és megintcsak egy vicc filmet kreáltak. Alakulnak a baráti kapcsolatok is, most már van kit hívni mikor szétunom az agyam, csak kimegyünk a parkba, valami fagyi vagy ilyesmi és máris nem otthon kockulok ;) Például holnap lemegyünk a playara, jó lesz... Tegnap fociztunk megint itt az utcában, kicsit úgyérzem alakulok, ellestem pár cselt az itteniektől, idő van gyakorolni :)

A hétvégénk úgy volt megtervezve, hogy lemegyünk Arraijanba, Mike barátunkhoz, egy halloween partyra, de az AFS elrendelte, hogy senki se mehet most fel panama citybe, a zavargások miatt (panama cityből indul a busz arraijanba). Mama azt mondta itt penonoméban nem lesz semmi gikszer, Colónban, chiriquiben, bocasban és panamában viszont elég komolyan vandálkodnak, hogy miért? egy új törvény miatt. Most az elöbb megkértek, hogy mutassak egy otthoni sorozatot, erre én megmutattam nekik a barátok köztöt, a különbség szemmel látható, azt mondták hogy az itteni sorozatok sokkal viccesebbek, ez így igaz.. :)

adiós

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://1yearpanama.blog.hu/api/trackback/id/tr814872536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása